En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen autarı akıllıca faaliyet lügat konusu başüstüneğu karınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Sevdiklerimiz arasında gerelti olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler bâtınin avlu kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan bütün değmeslekkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 Konstrüksiyonnın müşterek merdivenlerinin yangın ve sair ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Yangın Merdiveni Kapısı Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır mimarilarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan bünyelarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yeni veya turfa binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere bakarak üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların kenarıtlarını kaygı ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme gestaltlara için çok daha yeğni ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın merdivenleri, müstacel durumlarda insanoğluın hayatını tehlikeye atmadan hızlı Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde tahliyesini tedarik etmek için nazik öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve medarımaişetyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsınamaz.

Binalarda belli standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda yangın kapısı uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page