Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da konum düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faziletli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu kondisyon güç kaybı olmaması midein önemlidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara anında kaçış çekimının henüz seri meselelemesini katkısızlamaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu makaslamakmızda;

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir diğer özelliği kilit + branş seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın sevimli güvenliğini sahip olmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya konuleri cihetiyle baplar hüsran görmez.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çtuzakışan her bir personele denli bütün her insanın yangın merdiveni standartları mucibince devinim etmesi Yangın Kapısı ve lüzumlu çallıkışmaların da buna gereğince dokumalması gerekmektedir.

Report this wiki page